Perenbomen bloeien wit

Gerbrand Bakker
Perenbomen bloeien wit

Perenbomen bloeien wit

Gerbrand Bakker

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak 'zwart' een spel waarbij de belangrijkste regel is, dat zij hun ogen niet open mogen doen. Maar als ze op een zondagmorgen met z'n allen in het autootje van hun vader stappen op weg naar opa en oma, verandert hun leven ... Meer

Uitgavevorm:

Samenvatting

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak 'zwart' een spel waarbij de belangrijkste regel is, dat zij hun ogen niet open mogen doen. Maar als ze op een zondagmorgen met z'n allen in het autootje van hun vader stappen op weg naar opa en oma, verandert hun leven midden tussen de bloeiende boomgaarden met één harde klap. Een auto-ongeluk zorgt ervoor dat Gerson de rest van zijn leven 'zwart' zal moeten spelen. Wil hij dat wel? En hoe ziet zijn toekomst eruit?

In dit ontroerende verhaal voor jong en oud vertellen drie stemmen afwisselend het verhaal, die van de tweeling, van Gerson en van de hond Daan. Perenbomen bloeien wit is een bewerking door de auteur van zijn gelijknamige jeugdroman. Ingekorte versie.

Foto: Hollandse Hoogte / Klaas Koppe.

Boekdetails

Titel
Perenbomen bloeien wit

Auteur
Gerbrand Bakker

Aantal pagina’s


Bindwijze
Luisterboek

Verschijningsdatum
2020-03-30

Taal
Nederlands
ISBN
9789059364080

Afmeting
cm

Gewicht

Meer van Gerbrand Bakker