Perenbomen bloeien wit

Gerbrand Bakker

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak zwart, een spel waarbij de belangrijkste regel is dat zij hun ogen niet open mogen doen. Zo merk je hoe lastig het is om je doel te bereiken terwijl je niet om je heen te kunt kijken.<br/>Als de broers met hun vader en ... Meer

€15,00
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW
Uitgavevorm:

Samenvatting

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak zwart, een spel waarbij de belangrijkste regel is dat zij hun ogen niet open mogen doen. Zo merk je hoe lastig het is om je doel te bereiken terwijl je niet om je heen te kunt kijken.<br/>Als de broers met hun vader en de hond Daan op een zondagmorgen met zn allen in de auto zitten op weg naar opa en oma, verandert hun leven met één harde klap. Een auto-ongeluk zorgt ervoor dat Gerson blind wordt en de rest van zijn levenzwart zal moeten spelen. Hoe zal dat gaan? Zal Gerson met hulp van de hond Daan zich gaan aanpassen aan zijn nieuwe leven? Ook voor zijn vader en zijn broers ziet de wereld er nu heel anders uit. Wat overeind blijft is de warmte van het gezin.
Dit ontroerende verhaal voor jong en oud wordt afwisselend verteld door drie stemmen, die van de tweeling, van Gerson en van de hond.

Boekdetails

Titel
Perenbomen bloeien wit

Auteur
Gerbrand Bakker

Aantal pagina’s
137

Bindwijze
Paperback

Verschijningsdatum
2018-10-03

Taal
Nederlands
ISBN
9789059362857

Afmeting
20,0 x 12,6 x 1,4 cm

Gewicht
190gr