Nachtbloeiers

Ananda Serné
Nachtbloeiers

Nachtbloeiers

Ananda Serné

De een houdt een slaapdagboek bij, de ander zweert bij slaapdruppels. Slapeloosheid houdt een groot deel van de mensen bezig. Eliza woont in Noorwegen en werkt voor het Instituut voor Slapeloosheid aan een onderzoek naar de samenhang tussen insomnia en partnerkeuze. Als haar vriend hun relatie ve... Meer

€12,99
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW

Samenvatting

De een houdt een slaapdagboek bij, de ander zweert bij slaapdruppels. Slapeloosheid houdt een groot deel van de mensen bezig. Eliza woont in Noorwegen en werkt voor het Instituut voor Slapeloosheid aan een onderzoek naar de samenhang tussen insomnia en partnerkeuze. Als haar vriend hun relatie verbreekt, volgen we Eliza in een slapeloze roes door Noorwegen, Taiwan en Nederland, op zoek naar een veilige haven. Haar nachten worden korter en haar onderzoek versmelt meer en meer met haar eigen leven.

In dit betoverende romandebuut brengt Ananda Serné haar lezers in een ijldroom; wat is de realiteit en waar houdt die op? Nachtbloeiers is een fascinerende meditatie over de samenhang tussen natuur en mens, tussen slaap en droom, tussen verankering en vrijheid.

Ananda Serné (1988, Rotterdam) is beeldend kunstenaar en schrijver. Ze bracht haar jeugd door op het vrachtschip van haar ouders op de waterwegen van Europa, studeerde aan de Iceland University of the Arts en woont en werkt in Noorwegen. Haar korte verhalen werden gepubliceerd op onder andere De Fusie en De Internet Gids.

Boekdetails

Titel
Nachtbloeiers

Auteur
Ananda Serné

Aantal pagina’s
200

Bindwijze
E-book met watermerk

Verschijningsdatum
2022-10-13

Taal
Nederlands
ISBN
9789464520194

Afmeting
cm

Gewicht