Langzame man

J.M. Coetzee

Toen hij door de lucht vloog dacht hij nog direct weer op te kunnen staan, even diep adem te halen, en dan weer door te fietsen. Maar nu zit hij thuis, een been tot boven de knie geamputeerd. Met tegenzin probeert hij te wennen aan het idee dat er nu dagelijks een verpleegster over de vloer komt.... Meer

€14,99
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW

Samenvatting

Toen hij door de lucht vloog dacht hij nog direct weer op te kunnen staan, even diep adem te halen, en dan weer door te fietsen. Maar nu zit hij thuis, een been tot boven de knie geamputeerd. Met tegenzin probeert hij te wennen aan het idee dat er nu dagelijks een verpleegster over de vloer komt. De eerste is een regelrechte ramp. De tweede, een Kroatische, handig, stevig en niet onaantrekkelijk, brengt Paul Rayment echter al snel op andere gedachten.

Langzame man is een uitmuntende familieroman, een treffend en dikwijls komisch boek, waarin de lezer met een paar principiële vragen wordt geconfronteerd. Waarom hebben we pas echt het gevoel dat we leven als we voor een ander kunnen zorgen? Hebben mensen zonder kinderen iets essentieels gemist? En buitendien, wat is echte liefde?

`Het beste boek van de afgelopen tien jaar. Arnon Grunberg in de Volkskrant

Boekdetails

Titel
Langzame man

Auteur
J.M. Coetzee

Vertaler
Peter Bergsma

Aantal pagina’s
259

Bindwijze
E-book met watermerk

Verschijningsdatum
2013-03-11

Taal
Nederlands
ISBN
9789059364066

Afmeting
cm

Gewicht

Meer van J.M. Coetzee