Wat van mij is

Bette Adriaanse

Wat van mij is

Bette Adriaanse

Luís Sol is begin dertig en werkt als afwasser bij snackbar AliBaba. Zijn leven vertoont sinds kort een stijgende lijn: hij heeft buikspieren, Armani-shirts en een beste vriend. Over de oude houten vloer van zijn Amsterdamse appartement heeft hij modieus hoogpolig tapijt gelegd, hij heeft de mure... Meer

€14,99
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW

Samenvatting

Luís Sol is begin dertig en werkt als afwasser bij snackbar AliBaba. Zijn leven vertoont sinds kort een stijgende lijn: hij heeft buikspieren, Armani-shirts en een beste vriend. Over de oude houten vloer van zijn Amsterdamse appartement heeft hij modieus hoogpolig tapijt gelegd, hij heeft de muren wit geverfd en designmeubels aangeschaft.

Op een avond staat de welbespraakte Britse professor William Rose voor zijn deur. Hij is, zegt hij, in het huis geboren en wil er graag even rondkijken. Maar eenmaal binnen weigert Rose te vertrekken; hij meent recht te hebben op de woning. Wat volgt is een miniatuuroorlog tussen de twee tegenpolen, die allebei in hun niet bepaald vlekkeloze familiegeschiedenis moeten duiken om hun gelijk te halen.

Boekdetails

Titel
Wat van mij is

Auteur
Bette Adriaanse

Aantal pagina’s
288

Bindwijze
E-book met watermerk

Verschijningsdatum
2023-10-05

Taal
Nederlands
ISBN
9789464520996

Afmeting
cm

Gewicht

Meer van Bette Adriaanse