Opnieuw beginnen

Dorinde van Oort

In Opnieuw beginnen treden voor de lezers van Dorinde van Oorts succesvolle boek Vrouw in de schaduw bekende personages op. Emma is op de thee bij haar ouders Mary en Lepel want ze wil meer te weten komen over haar oom Johan. Die verre oom uit Indië aan wiens zeldzame bezoeken zij e... Meer

Samenvatting

In Opnieuw beginnen treden voor de lezers van Dorinde van Oorts succesvolle boek Vrouw in de schaduw bekende personages op. Emma is op de thee bij haar ouders Mary en Lepel want ze wil meer te weten komen over haar oom Johan. Die verre oom uit Indië aan wiens zeldzame bezoeken zij een bijzondere herinnering heeft. Hij is het die haar in de muziek inwijdt en haar ook een andere kijk op het leven geeft. Als oom Johan met zijn vrouw repatrieert en weer naar Holland komt, is Emma's teleurstelling groot, dat ze zo ver weg gaan wonen. Nu blijven de felbegeerde ontmoetingen nog steeds sporadisch.

In Opnieuw beginnen kijkt Emma terug op een belangrijke periode in haar leven, die ze nu in een ander licht moet gaan zien.

Foto: Chris van Houts

Boekdetails

Titel
Opnieuw beginnen

Auteur
Dorinde van Oort

Aantal pagina’s


Bindwijze
Luisterboek

Verschijningsdatum
2020-03-30

Taal
Nederlands
ISBN
9789059364233

Afmeting
cm

Gewicht

Meer van Dorinde van Oort