Op weg en reis

Liesbeth Labeur
Op weg en reis

Op weg en reis

Liesbeth Labeur

Een graphic novel over de laatste zuil in Nederland.
Op weg en reis verbeeldt een zondag uit het leven van Neeltje, een Zeeuws meisje. In prachtige tekeningen in zwart en wit ziet de lezer een zondag uit haar leven. De zuil waar Neeltje en haar familie deel van uitmaken kraakt aan alle kanten... Meer

€17,50
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW
Uitgavevorm:

Samenvatting

Een graphic novel over de laatste zuil in Nederland.
Op weg en reis verbeeldt een zondag uit het leven van Neeltje, een Zeeuws meisje. In prachtige tekeningen in zwart en wit ziet de lezer een zondag uit haar leven. De zuil waar Neeltje en haar familie deel van uitmaken kraakt aan alle kanten. Zullen zij die vanouds hun plaats in Nederland gehad hebben standhouden?

Neeltje heeft 's nacht bizar gedroomd over de huidige problemen in de reformatorische gemeenschap en denkt er deze zondag telkens aan terug. Zelfs tijdens de kerkdienst dwalen haar gedachten af en reconstrueert ze haar droom. Wordt de zuil van een gewisse ondergang gered, of gaat de hele biblebelt ten onder? Kan er wel iets goeds uit Neeltjes dromen komen?

Liesbeth Labeur voegt aan de oer-calvinistische woordcultuur beelden toe die op een fascinerende wijze ons allen deze wereld laten begrijpen en op waarde laten schatten.

Boekdetails

Titel
Op weg en reis

Auteur
Liesbeth Labeur

Aantal pagina’s
128

Bindwijze
Paperback

Verschijningsdatum
2017-05-29

Taal
Nederlands
ISBN
9789059367111

Afmeting
21,6 x 13,7 x 1,2 cm

Gewicht
263gr