BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

NIEUWS

COSSEE NIEUWS

Signeersessie Anna de Buyckere & online boekpresentatie

Zaterdag 29 augustus zal Anna de Bruyckere tussen 13.00 en 15.00 haar prachtige dichtbundel Voor permanente bewoning signeren in De Drvkkery in Middelburg. 's avonds wordt de online presentatie live uitgezonden tussen 19.00 en 19.30.

Vertaler Olaf Brenninkmeijer overleden

Olaf Brenninkmeijer, medeoprichter van de vertalersgroep Bookmakers, was een buitengewoon zorgvuldige vertaler en maakte naam en faam vooral als vertaler van non-fictie.

Najaarsaanbieding 2020

Met trots presenteren wij de nieuwe najaarsaanbieding 2020. Met vier fantastische nieuwe titels. Dit kunt u de komende maanden verwachten.

'Meer dan een broer' op de shortlist Europese Literatuurprijs 2020

'Meer dan een broer' van David Diop en vertaald door Martine Woudt staat op de shortlists van de Europese Literatuurprijs 2020. Vanwege het 10-jarig jubileum wordt de prijs niet alleen door de vakjury maar ook door een studentenjury uitgereikt.

Auteur A. F. van Ravesteijn is op 97-jarige leeftijd overleden

Afgelopen zaterdag is onze auteur A. F. van Ravesteijn in zijn woning in Den Haag overleden. Onlangs debuteerde hij op 97-jarige leeftijd met zijn boek Ik was erbij waarin hij zijn tijd als dwangarbeider in Duitsland tussen 1942 - 1945 op unieke en indrukwekkende manier beschrijft. Hij heeft ruim tien jaar aan het boek gewerkt. 

Digitale boekpresentatie 'Ik was erbij' A. F. van Ravesteijn

Dinsdag 23 juni zal, in samenwerking met de Duitse ambassade en het Genootschap Nederland Duitsland, van 17.00 tot 18.00 uur een digitale boekpresentatie van Ik was erbij van A. F. van Ravesteijn plaatsvinden.