De familie Goldwasser

Ariella Kornmehl
De familie Goldwasser

De familie Goldwasser

Ariella Kornmehl

Ari a Kornmehl De Familie Goldwasser
Voorgelezen door de auteur
De jongste dochter van de traditioneel joodse familie Goldwasser ontmoet haar grote liefde Paul. Ondanks zijn leeftijd en zijn niet-joodse achtergrond besluiten ze hun leven met elkaar te delen. Deze keuze wordt door vader Gold... Meer

Samenvatting

Ari a Kornmehl De Familie Goldwasser
Voorgelezen door de auteur
De jongste dochter van de traditioneel joodse familie Goldwasser ontmoet haar grote liefde Paul. Ondanks zijn leeftijd en zijn niet-joodse achtergrond besluiten ze hun leven met elkaar te delen. Deze keuze wordt door vader Goldwasser niet geaccepteerd. De geliefde dochter wordt verstoten en bijna de hele familie gaat daarin mee. De jonge vrouw gaat volkomen op in haar relatie met de man van wie ze houdt. Totdat hij totaal onverwacht sterft en zij diegene verliest voor wie ze alles opgaf. Dan wordt ze met een geheel andere uitdaging geconfronteerd.
Ari a Kornmehl (1975) debuteerde in 2001 met de roman Huize Goldwasser. De familie Goldwasser is een speciaal voor dit luisterboek geschreven versie. Met haar tweede roman De vlindermaand (Cossee 2005) werd Ari a Kornmehl bij een groot publiek bekend. De roman verschijnt inmiddels in verschillende talen.

Boekdetails

Titel
De familie Goldwasser

Ondertitel
dubbel cd voorgelezen door Ariëlla Kornmehl

Auteur
Ariella Kornmehl

Aantal pagina’s


Bindwijze
Audio CD

Verschijningsdatum
2006-10-26

Taal
Nederlands
ISBN
9789059361454

Afmeting
14,2 x 12,5 x 1,2 cm

Gewicht
106gr

Meer van Ariella Kornmehl