Binnenwereld, buitenwijk, natuurlijke omstandigheden

Tsead Bruinja

Binnenwereld, buitenwijk, natuurlijke omstandigheden

Tsead Bruinja

Binnenwereld - dat is het onuitputtelijke universum van onze wensen, dromen en twijfels, van obsessies en ons verlangen naar geluk. Hoe reageert dit universum - hart en ziel, verstand en onverstand - op de buitenwijk, de wereld om ons heen, voor onze neus en ver weg? Wat betekent het om het leven... Meer

€17,99
Prijs is per stuk en inclusief 9% BTW
Uitgavevorm:

Samenvatting

Binnenwereld - dat is het onuitputtelijke universum van onze wensen, dromen en twijfels, van obsessies en ons verlangen naar geluk. Hoe reageert dit universum - hart en ziel, verstand en onverstand - op de buitenwijk, de wereld om ons heen, voor onze neus en ver weg? Wat betekent het om het leven te omarmen? Zijn binnenwereld en buitenwijk dan in evenwicht, of harmonie?

Bruinja's gedichten lukt het op speelse manier iets in beeld te brengen, wat in het tijdperk van de ik-bv uit het zicht is geraakt: de complexe en gelaagde verhouding tussen binnen en buiten, tussen individu en maatschappij, of - zoals Bach het genoemd zou hebben - tussen wereld en mens. De buitenwereld schept altijd een binnenwijk; het zijn communicerende vaten. Wij denken, doen en dromen met de wereld erbij, nooit zonder.

Boekdetails

Titel
Binnenwereld, buitenwijk, natuurlijke omstandigheden

Auteur
Tsead Bruinja

Aantal pagina’s
64

Bindwijze
Paperback

Verschijningsdatum
2015-08-21

Taal
Nederlands
ISBN
9789059366091

Afmeting
21,5 x 13,7 x 0,7 cm

Gewicht
104gr

Meer van Tsead Bruinja