NIEUWS

NIEUWSBERICHT

Zomeraanbieding 2013 online

Het is nog niet echt zomers buiten maar we weten al wel wat er deze zomer verschijnt bij Uitgeverij Cossee. Met o.a. twee literaire debuten, De beslissing van Britta Böhler en Een tropische herinnering van Eric Schneider, een nieuwe roman van Ariëlla Kornmehl, Wat ik moest verzwijgen en Hoger dan de zee, de nieuwe roman van Francesca Melandri (bekend van Eva slaapt).

En ter nagedachtenis van het de afschaffing van de slavernij 150 jaar geleden, verschijnt het boek De opstand op het slavenschip Meermin van Dan Sleigh en Piet Westra. Een aangrijpende geschiedenis die zich op het VOC schip Meermin voor de kust van Madagascar afspeelt.

Daarnaast presenteren wij de filmeditie van Lore, dé succesfilm van dit moment, van Rachel Seiffert, twee titels in de nieuwe midprice reeks van J.M. Coetzee, In het hart van het land en Wereld en wandel van Michael K, de midprice editie van het zomerboek Eva slaapt van Francesca Melandri en op verzoek van de boekhandel geven we het meesterwerk Ten huwelijk van John Berger opnieuw uit.

Kijk hier voor een overzicht van alle titels uit de zomeraanbieding. Wij wensen u vast veel warm leesplezier.