NIEUWS

NIEUWSBERICHT

Prachtige boeken van Cossee in het voorjaar

De voorjaarsaanbieding van Uitgeverij Cossee is af en er staan weer prachtige boeken gepland voor het voorjaar van 2014. Zo presenteren wij onder andere nieuwe romans van Jan van Mersbergen (De laatste ontsnapping) en Gijs IJlander (Vergeef ons onze zwakheid). Klik hier om de aanbieding te lezen.

In 2014 verschijnen ook de Franse bestseller Salomé van Colombe Schneck en het indringende portret van Gilles Leroy over Nina Simone. Gerbrand Bakker vertaalde de vergeten klassieker Grensland van Raymond Williams uit Wales.

Ilse Akkermans schreef een ooggetuigeverslag over haar vader die als vrijwillig militair in Nederlands-Indië terecht kwam (Bestemming Soerabaja). Alfred van Cleef kijkt na twintig jaar terug op de oorlog in voormalig Joegoslavië en beschrijft in Verloren wereld wat vandaag de dag nog de consequenties zijn.

In Te vroeg geboren vertelt Jowi Schmitz openhartig over haar te vroeg geboren zoontje en in Het lied van de honing legt Ralph Dutli ons alles uit over de bij en zijn sporen in onze cultuur. Rita Verschuur schreef over haar vriendschap met de componist van de Canto Ostinato in Over Simeon, Een vriendschap met Simeon ten Holt.

Daarnaast staan in de aanbieding de midprice edities (€ 12,50) van De hormoonfabriek van Saskia Goldschmidt en Tsjik van Wolfgang Herrndorf en zoals elk jaar De literaire kattenkalender. Maar dit jaar voor het eerst, De literaire tuinkalender.

Wij wensen u bij voorbaat al zeer veel leesplezier!