NIEUWS

NIEUWSBERICHT

Najaarsaanbieding 2020

Met trots presenteren wij de nieuwe najaarsaanbieding 2020. Met vier fantastische nieuwe titels. Dit kunt u de komende maanden verwachten.

In september verschijnt de nieuw vertaalde debuutroman van Jane Gardam. In Ver van Verona worden we op even komische als ontroerende wijze deelgenoot van het verhaal de Britse Jessica Vye, een geboren schrijfster op de drempel naar volwassenheid. 

Een maand later verschijnt een niet eerder gepubliceerde novelle uit de nalatenschap van Simone de Beauvoir. De onafscheidelijken laat zien hoe ze de basis legde voor haar latere filosofie en hoe ze heeft kunnen uitgroeien tot het feministisch rolmodel dat ze vandaag de dag nog steeds is.

Weer een maand later, in november verschijnt De Vriendt keert terug van Arnold Zweig. Een klassiek meesterwerk in het Jeruzalem van de jaren twintig, gebaseerd op de moord op Jacob Israël de Haan.

Tot slot verschijnt in januari een hoogstbijzonder debuut van de twintigjarige Evi Aarens. Disorëntaties is een vlijmscherpe sonnetenkrans van 211 sonnetten in veertien cycli, en een trefzeker hedendaags antwoord op de grote, klassieke gedichten uit de Nederlandse literatuur. 

Veel moois om naar uit te zien dus. Er verschijnen dit najaar uiteraard nog veel meer titels bij Uitgeverij Cossee, die kunt u allemaal terugzien in onze najaarsaanbieding