NIEUWS

NIEUWSBERICHT

Auteursbezoek Michael Ignatieff

Michael Ignatieff, hoogleraar aan Harvard, schrijver en voormalig fractievoorzitter van de Canadese Liberale Partij, is in november in Nederland voor persinterviews, lezingen en de Cleveringa oratie aan de Universiteit Leiden. Onlangs verscheen bij Uitgeverij Cossee het boek Vuur en as. Succes en falen in de politiek, een persoonlijk verhaal over zijn periode in de politiek.

Michael Ignatieff is op vrijdag 22 november een speciale gast tijdens de Nacht van de Rechtsstaat in Felix Meritis. Hij zal er met Naima Azough in gesprek gaan over zijn boek Vuur en as.

Zaterdagavond houdt Femke Halsema tijdens Literaturfest in de Rode Hoed, Amsterdam een pleidooi voor het boek Vuur en as.

Op zondagmiddag (12:00 - 13:00u.) is hij te zien tijdens Buitenhof en 's avonds geeft hij een lezing in Lux, Nijmegen. Hij wordt er geïnterviewd door Cees Leijenhorst van de Radboud Universiteit en Pieter van Os van NRC Handelsblad.

Daarnaast heeft hij interviews gepland staan met onder andere NRC Handelsblad, Trouw, de Volkskrant, Nederlands Dagblad, De Standaard, Magazine D66, Gesprek op 24, Liberales en De Morgen.