BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN BIJ LINNAEUS BOEKHANDEL

NIEUWS

COSSEE NIEUWS

De omweg op de shortlist Libris Literatuur Prijs

Gerbrand Bakker staat met De omweg op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2011. Eerder stond Bakkers debuut Boven is het stil op de shortlist. Op 9 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Presentatie Yolanda Entius in De Balie

Op maandag 7 maart vond de presentatie plaats van Het kabinet van de familie Staal, de nieuwe roman van Yolanda Entius. Tijdens een Discordia avond in De Balie lazen Annette Kouwenhoven en Margijn Bosch samen met de auteur een fragment uit het boek.

Kijk verder voor een kort fotoverslag

Presentatie Verplicht gelukkig een groot succes

De presentatie van het nieuwe boek van Saskia Goldschmidt Verplicht gelukkig was een groot succes. De hele voorraad boeken schoon verkocht en prachtig voorproefje van Saskia's theaterbewerking van het boek. Daarnaast is haar nieuwe website dit weekend online gegaan: Saskiagoldschmidt.nl.

Kijk verder voor een kort fotoverslag.

De rietdekker in het theater

De Zeeuwse theatergroep Zeelandia zal dit voorjaar een toneelbewerking van het boek De rietdekker van Rinus Spruit spelen.

Boven is het stil wordt verfilmd

Boven is het stil van auteur Gerbrand Bakker wordt verfilmd. Scenariste Nanouk Leopold heeft voor haar filmbewerking van de succesvolle roman financiële steun gekregen van het Nederlands Fonds voor de Film.

David Grossman wint National Jewish Book Award

De winnaars van de National Jewish Book Awards zijn bekendgemaakt en David Grossman heeft voor To the End of the Land (Een vrouw op de vlucht voor een bericht) de JJ Greenberg Memorial Award voor beste fictie boek van 2010 ontvangen.