BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

NIEUWS

COSSEE NIEUWS

Cossee koopt vertaalrechten nieuw ontdekte novelle Simone de Beauvoir!

De nog niet eerder gepubliceerde novelle, die in het najaar van 2020 bij Cossee zal verschijnen, geeft nieuwe inzichten in het feministisch rolmodel dat Simone de Beauvoir was, en nog steeds is.
 

Cossee auteurs vallen in de prijzen!

Vrouwkje Tuinman, Eva Meijer en David Diop & vertaalster Martine Woudt zijn voor diverse prijzen genomineerd.

Prijsuitreiking Grote Poëzieprijs maandag 30 maart

Vrouwkje Tuinman is met haar bundel Lijfrente een van de vijf kanshebbers om De Grote Poëzieprijs -de opvolger van VSB Poëzieprijs- te winnen. De prijsuitreiking vindt aanstaande maandag plaats. 

Bereikbaarheid van Cossee tijdens Corona

Lees nu de boeken die je altijd al wilde lezen en waar je nooit de tijd voor had!

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus in Nederland zijn er ook bij Cossee maatregelen getroffen. Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM betekent dit voor u concreet het volgende:

"Photographs from Boyhood" tentoonstelling opent in Makhanda

Begin 2020 publiceerde Cossee het schitterende fotoboek De foto's van jongensjaren, met fotografie van J.M. Coetzee. Op basis van dit werk werd ook een tentoonstelling ontworpen, die extra feestelijk opende op de 80ste verjaardag van de auteur. Zo'n feest wilden wij uiteraard niet missen, en dus reisden Eva Cossée en Christoph Buchwald af naar Zuid-Afrika om het evenement bij te wonen.

Cossee op de Londen Book Fair 2020

Van 10 tot en met 12 maart vindt de jaarlijkse boekenbeurs in London weer plaats, en ook dit jaar zal Cossee daarbij aanwezig zijn. We zullen onder andere nieuw werk vertegenwoordigen van auteurs Britta Böhler, Eva Meijer, en Jonathan Robijn. Binnenkort kunnen we zelfs al de folder met onze voorjaarstitels met jullie delen...