BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

NIEUWS

COSSEE NIEUWS

Cossee oorlogsboekensample

De afgelopen maand verschenen vier belangrijke en bijzondere oorlogsboeken bij Uitgeverij Cossee. Verhalen die we niet mogen vergeten. Van elk boek delen we nu de eerste hoofdstukken in een samengestelde sample.

Nieuwe Cosseetitels in de zomer

Er verschijnen weer prachtige nieuwe titels deze zomer bij Uitgeverij Cossee. We verwelkomen debutanten Berber Kapitein en Anna de Bruyckere, reizen af naar Sicilië, lezen over een afgeschermde Mennonietengemeenschap in Bolivia, krijgen een unieke blik achter de schermen van de duistere wereld van kunstvervalsing en leren hoe vogels onze huisgenoten kunnen worden. Dit kunt u deze maanden verwachten.

Vrouwkje Tuinman te gast bij Kunststof

Afgelopen woensdag was Vrouwkje te gast in het radioprogrmamma Kunststof, waar ze uitvoerig werd geinterviewd door Gijs Groenteman.

Onze Vrouwkje wint De Grote Poëzieprijs!

Met haar hartverscheurende bundel Lijfrente is Vrouwkje Tuinman de winnaar van De Grote Poëzieprijs. De prijs is de opvolger van de VSB Poëzieprijs en geldt als dé prijs voor Nederlandstalige poëziebundels. 

Een nieuw boek bij Cossee!

Afgelopen week verscheen de Nederlandse vertaling van Kintu van Jennifer Makumbi, nu al een klassieker in de wereldliteratuur te noemen. Als voorproefje is nu het eerste hoofstuk op onze website te downloaden.

Cossee koopt vertaalrechten nieuw ontdekte novelle Simone de Beauvoir!

De nog niet eerder gepubliceerde novelle, die in het najaar van 2020 bij Cossee zal verschijnen, geeft nieuwe inzichten in het feministisch rolmodel dat Simone de Beauvoir was, en nog steeds is.