AGENDA

AGENDA-ITEM

Ayelet Gundar-Goshen te gast bij Boek & Meester

24-10-2020

Aanstaande zaterdag 24 oktober zal Ayelet Gundar-Goshen te gast zijn bij Boek & Meester, een maandelijk literatuurprogramma waarin per editie één (inter)nationale topauteur centraal staat. Het wordt een bijzondere avond met een diepgaand interview over haar nieuwe boek Leugenaar, en haar schijverschap. 

Op zaterdag 24 oktober is Ayelet Gundar-Goshen te gast om te spreken over haar onlangs verschenen psychologische roman Leugenaar. Leugenaar is in Israël, Duitsland en Frankrijk op de bestsellerlijst beland en wordt inmiddels ook verfilmd.Gundar-Goshen brak internationaal door met haar tweede roman Leeuwen wekken (2018). Als columniste schrijft ze voor onder meer Die Zeit, The New York Times, El País en The Guardian.

Vanwege de nieuwe maatregelen en reisbeperkingen is er gekozen voor een gesprek vanuit Arminius Rotterdam via een live videoverbinding op groot scherm. We zijn uiteraard heel blij dat Ayelet Gundar-Goshen op deze manier toch bevraagd kan worden over haar schrijverschap en belangrijke boeken.

Wil je hier graag bij zien? Dat kan!

Er is een beperkt aantal zaaltickets beschikbaar waarmee het gesprek in Arminius bijgewoond kan worden. Als alternatief is er de mogelijkheid om ZOOM-tickets te bestellen; je krijgt dan de dag voor het programma van de organisatie van Boek & Meester een mail toegestuurd met daarin de link naar een livestream die vanuit huis is te volgen. 

Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop.