AGENDA

AGENDA-ITEM

De AVONDEN : Jonathan Robijn te gast met zijn nieuwe roman 'Congo Blues'

14-12-2017

In november 1947 verscheen het legendarische debuut De avonden van Gerard Reve. Zeventig jaar later gaat Boekhandel Limerick op zoek naar de stem van de huidige debutanten. In een ongedwongen en gezellige sfeer maakt u tijdens 6 donderdagavonden kennis met een schare uiteenlopende debutanten. Want zonder debutanten bloedt onze literatuur dood.

Elke voorstelling begint stipt om 19u00 en eindigt ten laatste om 19u45. Daarna wordt u een drankje aangeboden en blijft Boekhandel Limerick doorlopend OPEN tot 21u30. Kortom, avondshopping krijgt zo een nieuwe dimensie en geeft u nog meer zin in lezen.

U bent tijdens De AVONDEN dus ook welkom op een later tijdstip om in alle rust te genieten van een avondje tussen de boeken, om te snuisteren of om inspiratie op te doen. Alle aankopen tijdens De AVONDEN worden bovendien extra beloond met 25 Joyn-punten op uw klantenkaart.

Donderdag 14 december sluit Jonathan Robijn De AVONDEN af met zijn romandebuut Congo blues. Hij publiceerde eerder al een verhalenbundel bij De Bezige Bij (De stad en de tijd).

Aanmelden kan via de website van Boekhandel Limerick:
http://www.limerick.be/nld/activiteit/13210/de-avonden-jonathan-robijn-congo-blues