BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

AGENDA

ACTIVITEITEN

Boekpresentatie Eefje Rammeloo

20-04-2017

Eefje Rammeloo werkt als correspondent in China en geeft met haar nieuwe boek Het geluk van de Chinezen een inkijk in het China van vandaag en een indicatie van de richting die het land op dit moment inslaat. In Amsterdam zal ze worden geïnterviewd door Willem Offenberg, journalist en Chinakenner. Het gesprek tussen beide auteurs vindt plaats in de etalage van de winkel. U bent allen van harte welkom!

Eva Meijer en Vrouwkje Tuinman bij Savannah Bay

21-04-2017

Een intieme en hartverwarmende avond vol verhalen, muziek, film en interviews. Twee favoriete Savannah-auteurs, Vrouwkje Tuinman en Eva Meijer, komen vertellen over hun nieuwe romans. Muziek speelt in beide boeken een centrale rol en dat zullen we op deze avond live kunnen horen en zien.  

Vrouwkje Tuinman en Lisa Jacobs

31-05-2017

Een intieme vertelling in muziek en woord door violiste Lisa Jacobs en schrijfster Vrouwkje Tuinman over het leven, de dood en de nalatenschap van de befaamde vioolvirtuoos Niccolo Paganini. Aan bod komen zijn ‘duivelse kunsten' en omzwervingen, zijn privéleven en zijn ongelofelijke laatste reis, die meer dan 50 jaar duurde!